Aarhus mesterskaberne

Den traditionsrige kapsejlads ”Aarhus mesterskaberne” blev i weekenden afholdt af Aarhus Sejlklub. Det kolde efterårs vejr gjorde det yderst udfordrende for sejlerne, baneledelsen og trænere. Lørdag startede sejlerne med 1 times udsættelse på land hvorefter vinden havde lagt sig så der kunne sejles kapsejlads. Bygerne fortsat dog med at drive ned over banen med regn og vind så alle sejlere kom kolde på land efter dagens sejladser. Sejlerne fik dog en positiv oplevelse ved at kunne benytte ”Aarhus internationale sejlsportscenter” og kunne trille deres joller fuld til rigget indenfor i varmen.

Søndag så vejrudsigten bedre ud og sejladserne blev sat i gang som planlagt. Vejret drillede dog fortsat sejlerne og baneledelsen således måtte sejlerne sejle i snebyger og til tider fortsat hård vind. Søndag blev utrolig kold fornøjelse og chill faktoren var langt under frysepunktet men de fleste sejlere kæmpede sig igennem dog måtte nogle kapitulere og sejle i havn før tid.

Egå Sejlklub var godt repræsenteret og gjorde det særdeles godt i flere klasser og kom hjem mange medaljer:

Optimist C:
1. Magnus Lund
2. Sofus Warrer
3. Stefanie Holt

Optimist B:
2. Alfred Dremstrup

Optimist A:
3. Natalie Klug

Laser 4.7:
1. Josephine Heegaard
2. Christian Vind Thaysen

Laser Standard:
1. Christian Guldberg Rost

Vinder af dette års Aarhus mesterskab for optimistjoller og dermed den flotte og traditionsrige Sandeman pokal blev igen i år Magnus Heegaard fra Egå Sejlklub. Pokalen har igennem tiden haft flere prominente sejlere som vindere men ingen har som Magnus Heegaard vundet pokalen 3 år i træk.
Alle resultater kan ses på: www.manage2sail.com