Drabant 24 sælges

Sejlerskolen i Egå Sejlklub sælger nu den ene af vores Drabant 24 skolebåde (skolebåd 2 – den røde).

Båden har været brugt til sejlads med kursister igennem en lang årrække indtil september 2016.

Vi har påbegyndt en modernisering af skolebådene og i den forbindelse ønsker vi at afhænde denne båd.

Båden er velegnet til den mindre familie eller til en gruppe af sejlere der vil dele den.

Båden er vedligeholdt igennem årene, men bærer selvfølgelig præg at være brugt. Det indvendige træarbejde vil på sigt kræve noget vedligehold, men det er ikke nødvendig for at den kan blive sejlklar til foråret.

Båden står på land bag Roklubben i Egå Marina. Den kan fremvises efter aftale.

Prisen, som er fastsat ud fra bådens stand samt et ønske om at hjælpe nye sejlere på vandet er fastsat til 8.000,- som den står på land, med det udstyr, sejl mv som naturlig hører til. Båden har motorbeslag til påhængsmotor. Brugt og serviceret påhængsmotor kan overtages for 2.800,-

Er du/I medlem af Egå Sejlklub, ydes der 25% rabat på ovenstående, ligesom Sejlerskolen vil hjælpe dig/jer med at komme i gang med det praktiske og give gode råd.

Data på båden kan findes her: http://www.egaasejlklub.dk/sejlerskolen/baadene-drabant-24/

Henvendelse til Klaus Madsen på 50994025