Egå Sejlklub afholder SRC kursus + prøve

Kurset er prøveforberedende i forhold til erhvervelse af det lovpligtige SRC certifikat. (VHF+DSC). Ialt 12 timer plus prøve. Undervisningen er en kombination af tavleundervisning og øvelser. Max 30 pladser.

Mere info her: https://www.soefartsstyrelsen.dk/SkoleFritidssejlads/Fritidsfartoejer/RadioFritidsfartoejer#

Kursus og prøver afholdes i klubhuset på Egå Marina.

Datoer:

4 februar 18:00 – 21:00            3 timer              Teori, teknik

5 februar 18:00 – 21:00            3 timer              Opkald procedurer

6 februar 18:00 – 21:00            3 timer              Repetition og prøve træning

9 februar 08:00 – 11:00            3 timer              Repetition og prøvetræning

9 februar 11:00 – 12:00             1 time                Evt. prøve 😊

Pris og tilmelding:

Gebyr for kursus er 650,- for medlemmer af Egå sejlklub og 1150,- for ikke medlemmer. Det er medlemsstatus på tilmeldingstidspunket der bestemmer prisen. Gebyr betales ved tilmelding.

Kursusgebyr inkluderer kaffe, kompenium der dækker pensum samt hæftet  ”Radiostationer i skibe – Tilæg”. Tillægget må medbringes til en evt. prøve. Du kan med fordel tage yderligere noter fra tavleundervisningen.

Betaling sker på Sejlklubbens Mobile-Pay nr.  338647 , med oplysning om navn.

Seneste tilmelding og betalingsdato er 20 januar.

Tilmelding HER

Prøve:

Såfremt du ønsker at gå til den skriftlige prøve skal du selv tilmelde dig hos prøveudbyder. Nærmere info sendes til din mailadresse efter 20 januar. Prøvepris er ca. 500,-, afhænig af udbyder.

Hent til prøveeksempel: HER

Hjemmearbejde:

Det vil være en god ide at du har gennemlæst lærebøgerne samt lært det fonetiske alfabet udenad inden 1. aften. Hent det fonetisk alfabet: HER

Klaus Madsen