Egå Tun Star – Kapsejlads 15.-16. september

DOUBLE-HANDED SEJLADS 15.-16. SEPTEMBER

Egå Sejlklub indbyder til en ny spændende kapsejlads for 2-mands-besætninger på Aarhus Bugten. Sejladsen består af to etaper på hver ca. 18 sm.

Første etape om lørdagen går fra Egå Marina til Tunø Havn. Der er skippermøde i Egå Sejlklubs klubhus kl. 9:00. Vi benytter respitstart, hvor første båd starter kl. 10:00. Ved ankomsten til Tunø Havn er der moleøl og senere fælles spisning.

Anden etape om søndagen fortsætter rundt om Tunø og slutter i Egå. Der startes i to starter kl. 9:00 og 9:20. Efter sejladsen uddeles præmier i Egå Sejlklubs klubhus.

Handicapsystemet vil være DH, hvor vi anvender GPH sømiletiderne.

Deltagergebyret er på 650 kr. og omfatter:

• Deltagelse i kapsejladsen
  • Moleøl
  • Middag for begge besætningsmedlemmer (drikkevarer for egen regning)
  • Præmier for hver 3. båd

Bemærk, at deltagergebyret ikke omfatter havnepenge i Tunø Havn og Egå Marina.

Tilmelding senest onsdag den 5. september via Egå Sejlklubs hjemmeside. Du kan tilmelde dig  HER

Deltagergebyret indbetales med MobilePay til nummer 53385. Skriv ”TunStar” efterfulgt af bådnavn i meddelelsen til betalingen.

Der kan maksimalt deltage 25 både i sejladsen.

Hent indbydelse som pdf HER

Hent Sejladsbestemmelser HER