ES Hovedkapsejlads søndag den 23. september

Egå Sejlklub indbyder til en dejlig kapsejladsdag på Aarhusbugten. Vi starter med fælles morgenbrød og kaffe i klubhuset fra kl. 8:15.

Sejladsen afvikles med faste og udlagte mærker, hvor rækkefølgen vil blive meddelt i klubhuset på skippermødet kl. 9:00 og på opslagstavlen samme sted. Registrering og uddeling af løbspapirer i klubhuset kl. 8:30 – 9:00.

Første start er kl. 10:00. Løbsinddeling vil være afhængig af de tilmeldte både. Tidsfristen er på 6 timer, så vi kan få en god dag på vandet og alligevel komme hjem i ordentlig tid.

Der bliver løb for flerskrogsbåde, hvis der er mindst 3 tilmeldte.

Handicapsystemet vil være DH, hvor vi anvender GPH sømiletiderne. For flerskrogsbåde anvendes Texel-mål. Der bruges det måltal, der er gældende den 18. september kl. 21. Gyldigt målebrev er påkrævet.

Der uddeles præmier for hver 3. startende båd. Præmier uddeles i Egå Sejlklubs klubhus efter sejladsen.

Tilmelding senest tirsdag den 18. september kl. 21 via Egå Sejlklubs hjemmeside. Du kan tilmelde dig  HER. Ved tilmelding angives antal deltagere til morgenmaden.

Eftertilmelding er mulig på hjemmesiden til torsdag den 20. september kl. 21, men da er deltagergebyret 400 kr.

Deltagergebyret er på 250 kr. (inkl. brød og kaffe) og indbetales med MobilePay til nummer 53385. Skriv ”Hovedkap” efterfulgt af bådnavn i meddelelsen til betalingen.

Hent tilmelding som pdf HER