ES Hovedkapsejlads 2019

Egå Sejlklubs Hovedkapsejlads søndag den 22. september 2019

Egå Sejlklub indbyder til en dejlig kapsejladsdag på Aarhusbugten. Vi starter med fælles morgenbrød og kaffe i klubhuset fra kl. 8:15.

Sejladsen afvikles med faste og udlagte mærker. Banen tilpasses dagens vindforhold, og den offentliggøres på skippermødet kl. 9:00 i klubhuset. Registrering og uddeling af sejladsbestemmelser og deltagerliste i klubhuset kl. 8:30 – 9:00.

Første start er kl. 10:00. Løbsinddeling vil være afhængig af de tilmeldte både. Tidsfristen er på 6 timer, så vi kan få en god dag på vandet og alligevel komme hjem i ordentlig tid.

Der bliver løb for flerskrogsbåde, hvis der er mindst 3 tilmeldte.

Handikapsystemet vil være DH, hvor vi anvender GPH sømiletiderne. For flerskrogsbåde anvendes Texel-mål. Der bruges det måltal, der er gældende den 18. september kl. 21. Gyldigt målerbrev er påkrævet.

Der uddeles præmier for hver 3. startende båd. Præmier uddeles i Egå Sejlklubs klubhus efter sejladsen. Netbaad er præmiesponsor.

Tilmelding senest tirsdag den 17. september via Egå Sejlklubs hjemmeside: www.egaasejlklub.dk. Ved tilmelding angives antal deltagere til morgenmaden.

Deltagergebyret er på 250 kr. (inkl. brød og kaffe) og indbetales med MobilePay til nummer 53385. Skriv ”Hovedkap” efterfulgt af bådnavn i meddelelsen til betalingen.

Eftertilmelding er mulig på hjemmesiden til torsdag den 19. september, men da er deltagergebyret 400 kr.

Du kan tilmelde dig HER

Hent indbydelsen som pdf HER

Du finder resultaterne fra sejladsen HER.

Med sejlerhilsen
Egå Sejlklubs kapsejladsudvalg