Flot indsats ved VM 2018

Jeg har kun hørt positive tilbagemelding om afviklingen af det største sportsarrangement i Danmark nogen sinde. VM-kontorets mange års forberedelse ser ud til at have været en god investering – flot indsats!

Egå Sejlklub har været stærkt repræsenteret med mere end 80 frivillige, som alle har været med til at sikre, at opgaverne blev løst til stor tilfredsstillelse for atleter, andre frivillige, publikum og de internationale dommere.

Egå Sejlklub havde ansvaret for et baneteam. Baneteamet med Steen Jepsen som teamleder og Martin Frislev som dommer har planlagt, forberedt og uddannet teamet, så teamet kunne løse opgaven og høste stor anerkendelse fra atleterne og de internationale dommere.

På Egå sejlklubs vegne vil jeg gerne sende en stor tak til alle Egå-folk, der på ansvarlig og professionel vis har bidraget til at VM 2018 blev en succes og samtidig repræsenteret Egå Sejlklub på bedste måde.

Jeg vil faktisk ikke undlade at fortælle, at jeg er rigtig stolt over at være en del af Egå Sejlklub.

Med sejlerhilsen
Peter Juul