Frivillige til Haarup Mixer Cup 15.-16 juni 2019

Egå Sejlklub afholder lørdag-søndag 15.-16. juni et kapsejladsstævne for H-både. Stævnet kaldes Haarup Mixer Cup, opkaldt efter hovedsponsoren Haarup Maskinfabrik ved Silkeborg. Vi forventer 25-35 både fra hele Danmark bemandet med i alt 90-130 sejlere.

For at Egå Sejlklub kan levere et godt stævne, har vi brug for en flok frivillige, så sejlerne kan få en god oplevelse både på vandet og landjorden.

Vi håber, at nogle af de frivillige fra VM-stævnet i 2018 har lyst til at være med igen. Men ”nye” frivillige er mindst ligeså velkomne. Det er faktisk rigtig hyggeligt, at være med til at løse en sådan opgave sammen med klubkammeraterne.

Her er en liste med de opgaver, vi skal have gennemført. For hver opgave er angivet ca. hvor mange frivillige, der er behov for.

Opgave Tidspunkt og antal frivillige
Baneteam (flaggast, horn, måltagning, linjebåd, topmærkebåd, fotobåd, resultatberegning) Lørdag og søndag (10)
Bureau (sekretær) Fredag eftermiddag (2)
Lørdag morgen (2)
Lørdag eftermiddag (2)
Søndag morgen (2)
Søndag eftermiddag (2)
Køkkenhjælp, morgenmad og madpakker Lørdag morgen (4)
Søndag morgen (4)
Køkkenhjælp, aftensmad Fredag aften (2)
Køkkenhjælp, festmiddag Lørdag aften (4)
Øl/vand-salg Lørdag eftermiddag (2)
Søndag eftermiddag (2)
Grillpølser Lørdag eftermiddag (2)
Søndag eftermiddag (2)
Rengøring i klubhus Lørdag formiddag (2)
Søndag formiddag (2)
Rejsning af telt En eftermiddag nogle dage før stævnet (5)
Nedtagning af telt En eftermiddag nogle dage efter stævnet (5)
Kranfører (hjælpe sejlerne med søsætning og optagning med den blå kran) Fredag eftermiddag (2)
Lørdag morgen (2)
Søndag eftermiddag (2)
PR-medarbejder Før og under stævnet (1)

Det vil være fint, hvis du fx kan komme en formiddag eller en eftermiddag. Men du må meget gerne komme længere tid ?

Du kan melde dig som frivillig ved at skrive til kapsejlads@egaasejlklub.dk. Angiv hvilke(n) opgave(r), du gerne vil være med til, og hvornår du kan, sammen med navn, telefonnummer og e-mail. Vi vil være meget glade for, hvis du angiver forskellige mulige opgaver, så vi lettere kan få bemandingspuslespillet til at gå op.

Du kan også skrive til kapsejlads@egaasejlklub.dk, hvis du vil høre nærmere om, hvad opgaverne går ud på, eller hvis du har andre spørgsmål.

Nærmere beskrivelse af stævnet HER.
Stævnets egen hjemmeside er HER.

Med sejlerhilsen fra planlægningsgruppen
Steen Jepsen