Grand Prix stævne i Aarhus

I weekenden den 2. – 3. juni 2018 deltog en lang række optimist og jolle sejlere fra Egå Sejlklub til årets Grand Prix stævne i Aarhus.
Da sommerens højtryk havde placeret sig over Aarhus Bugten var det meget forældre venligt tilskuer vejr men for sejlerne betød det at hele stævnet blev gennemført i meget let vind og med meget vente tid dersom vinden til tider helt udeblev.
Aarhus stævnet var det sidste optimist stævne i ranglisten for udtagelse til Nordisk Mesterskab, Europa Mesterskab og verdens mesterskaberne. Her fik Egå Sejlkub en lang række sejlere repræsenteret i alle tre mesterskaber.
Magnus Heegaard og Nicklas Holt kvalificerede sig til Verdens Mesterskaberne som i år afholdes på Cypern.
Sara Christensen og Nanna Schroll Nørgaard kvalificerede sig til Europa Mesterskaberne som afholdes i Holland og til Nordisk Mesterskaberne kvalificerede Loke Idriss Kise, Carl Emil Amstrup, Anne Haubjerg Olsen, Nathalie Staunkær Klug, Andrea Schmidt som afholdes i Sverige.
Tillykke til alle de udtagne sejlere!
Egå sejlklub var også godt repræsenteret i Laser Radial klassen som havde landets bedste sejlere med til stævnet. Her blev Anna Munck nummer 4, Josephine Heegaard nummer 6, Christian Winkler nummer 7, Julie Erhardsen nummer 9, Malene Stenius Petersen nummer 18 og Annika Frund nummer 19.
I laser 4.7 klassen tog Egå Sejlklub sig af første og anden pladsen med henholdsvis Emil Christensen og Christian Thaysen.
I Laser standard klassen gik det også godt for Egå Sejlklub. Her vandt Christian Rost, Patrick Døpping blev nummer 3 og Carsten Faubel nummer 4.

Alle resultater fra weekendens stævne kan findes på: www.manage2sail.com

Se billeder HER