Hempel Sailing World Championships Aarhus

Flere end 300 seje frivillige er nu med i fællesskabet

Men hvor skal vi egentlig hen? Hvem kan være med? Og hvad kan man lave?
Først og fremmest skal der lyde en kæmpe ros til de mange frivillige, der allerede er hoppet ombord og deltog under testeventen. Både gåpåmod, nysgerrighed og det gode humør var i top, så det tegner rigtig godt for vores fælles fremtid.
Inden jeg kommer for godt i gang, vil jeg lige sige pænt goddag til dig. Mit navn er Anne-Sofie, og jeg er den nye Volunteer Manager. Det betyder, at min fornemmeste opgave frem mod næste sommer bliver at lokke endnu flere frivillige til.
Det har jeg tidligere hjulpet med inden åbningen af Europæisk Kulturhovedstad her i Aarhus i januar, hvor vi samlede omkring 5.000 frivillige. Jeg har også været ansvarlig for at finde de 70 statister til forestillingen, Røde Orm, på Moesgaard for Det Kgl. Teater.
I alt er det vores mål, at vi skal være mindst 1.200 personer, når VM nærmer sig – og heldigvis har vi en masse at lokke med!
Næste gang du f.eks. hører en, der kunne tænke sig at:
… få en helt igennem unik og enestående oplevelse
… udvide sit netværk
… være en del af et tæt fællesskab
… udleve nogle gode eller skøre idéer til eventen
… forbedre sit CV
… være helt tæt den once in a lifetime-begivenhed, som VM i sejlsport på dansk grund er

Ja, så må du endelig fortælle ham eller hende, at der er muligheder og hjerterum her hos os.
Der kommer overordnet set til at være seks forskellige områder, man kan blive en del af:

• Sailing Events (alt med sporten)
  • Communication (alt med tekster, foto, film, sociale medier osv.)
  • Comercial (alt med vores VIPs og sponsorer)
  • Logistics (alt med trafik og parkering)
  • City Activities and Ceremonies (folkefesten på havnen)
  • Officials and Athletes (velkomst, forplejning og meget mere)

Selvfølgelig dækker de seks kategorier over meget mere, end der lige kan stå her, men jeg håber, at de giver dig et overblik. Når man melder sig som frivillig har man mulighed for at skrive, hvad man gerne vil hjælpe med. Det kan vi håndtere ved hjælp af vores egen, skræddersyede frivillig-platform, Venma.
I løbet af efteråret kommer vi til at være på udkig efter nogle frivillige koordinatorer, som har lyst til at løfte opgaven med at koordinere indsatsen og holde overblikket sammen med os alle sammen. Vi opdaterer løbende informationer om at være frivillig ovre på vores hjemmeside, hvor man også kan tilmelde sig.
Der er jo stadig et godt stykke vej fra 300 personer til 1.200, men jeg er slet ikke i tvivl om, at vi sammen kan løfte opgaven og få det til at ske.
Med venlig hilsen Anne-Sofie S. Thomsen
P.S. Hvis du sidder og tænker, at du kender en, der ville være elske at være med, så send endelig mailen her videre til ham eller hende!