En lille Jule-/Nytårshilsen fra din sejlklub

Tak for et rigtigt dejligt år i Egå Sejlklub. Det blev ikke mindst dejligt, fordi klubbens mange ildsjæle igen i år har lagt tid og hjerte i alle de opgaver, der gør et medlemskab i Egå Sejlklub meget værd.

2020 bliver måske endnu mere fantastisk og jeg kan allerede se næste års julebrev for mig, hvor vi kan fortælle om nogle af de succeser vi har opnået.

Sejlerskolen står ikke overraskende for to nye tiltag et VHF-kursus og et motorduelighedskursus. Begge dele står i klubhuskalenderen og tilmeldingen er på hjemmesiden.

Som allerede nævnt på generalforsamlingen står vi foran anskaffelse af to nyere skolebåde og bestyrelsen skriver ansøgninger til fonde i håb om at få hjælp til indkøb af bådene. Alle fonde har et ønske om, at der også skal være selvfinansiering. Derfor har vi oprettet muligheden for, at medlemmer og i øvrigt alle andre, kan donere et beløb til vores egen betaling af Skolebådene.

Du kan gå ind på vores hjemmeside og donerer det beløb du ønsker. Du får automatisk skattefradrag allerede i år for beløb op til 16.300, – Kr. hvis du ønsker det.

Næste vinter vil vi have et varmere klubhus. Renoverings- og isoleringsprojektet er også planlagt – se igen på klubhuskalenderen – og allerede nu har mange medlemmer meldt sig til at give en hånd med projektet. Tak for det og vi kan godt bruge nogle flere. Tilmeld dig som frivillig på hjemmesiden i 4 timer, 20 timer eller hvad du kan afse af tid.

Der blev sendt mange gode tanker til alle jer, der ikke havde tid til at deltage i julefrokosten. Desværre havde jeg en barnebarnsfødselsdag, men nåede at opleve den gode stemning en times tid. Stor tak til Erik og Ann Grete og hele teamet bag.

Savner du at komme en tur på havnen eller at se nogle af dine venner, så er der stadig mulighed til lørdagsfrokosterne.

Glædelig Jul og Godt Nytår fra hele bestyrelsen

Peter Juul