Lyst er vel den største motivationsfaktor

Lyst til at tage til varmere himmelstrøg, når vi synes, det har regnet siden april. Lyst til at sætte et positivt fodaftryk. Lyst til at nyde fællesskabet med andre, der har den samme interesse og passion.

Mange tak for alle de positive tilkendegivelser, vi har fået, efter vi tog stafetten i ES.

Vi påtager os bestyrelsesarbejdet af lyst og vi kan jo se, at mange af jer også har lyst til at være med til at styrke fællesskabet, f.eks. som instruktører i sejlerskolen, handy man i seniorgruppen, madlavning til lørdagsfrokosterne eller som hjælpere i ungdomsafdelingen.

I bestyrelsen er vi alle enige om, at et af vores vigtigste mål de næste par år, er at skabe et generationsskifte i Egå Sejlklub. Vi tror, at vejen der til går gennem stærke udvalg og et stærkt udvalg er kendetegnet ved, at hvert udvalg har mindst 4 medlemmer ud over formanden/forkvinden.

Mærk efter og find ud af, hvor du har din største motivation i forhold til sejlklubben. Er det spændende foredrag om sejlads? Eller synes du bare, at motorbådene er stærkt underrepræsenteret i ES? Så vil Thomas være meget glad for en henvendelse.

Der kan selvfølgelig også være en stor tilfredsstillelse ved at lære nye sejlere om glæden ved at sejle og Klaus har med 35 spændte duelighedskursister denne vinter, absolut behov for både instruktører og medlemmer i udvalget.

Både Kenneth og Jesper vil være taknemmelige for deltagere i deres udvalg og ikke bare til træningsaftner, men mindst lige så meget til stævner og til arbejdet med at få nye unge sejlere.

Karsten når faktisk kun sjældent at få noget at spise til tirsdagssejladserne, da han næsten er alene om at kunne taste resultaterne ind. Han har dog overlevet, men vil rigtig gerne have udvalget bemandet med 3-4 medlemmer. Der ligger ideer til flere nye kapsejladsaktiviteter og de skal løftes af flere for at blive realiseret.

Klubhuset er vores centrale holdepunkt i vores sejlklub og der foregår heldigvis rigtig mange aktiviteter og selvom Erik er fantastisk aktiv, er der sagtens plads til flere i det udvalg. Overskriften på det udvalg er ”Ikke mange møder, men mange hands on aktiviteter”. Tag en snak med Erik og find ud af, hvordan i kan skabe et match mellem din tid og lyst og nogle af de opgaver, der er i vores klubhus.

Udvalgsarbejdet er rygraden i vores klub, det er udvalgene, der langt hen ad vejen igangsætter og gennemfører klubbens aktiviteter. Det fantastiske ved at være med i et udvalg er jo, at du kan vælge netop de af klubbens aktiviteter, du har allermest lyst til.

(Dette indlæg lægges også på den lukkede Facebook gruppe for Egå Sejlklub, hvor der er mulighed for at kommentere. Hvis du ikke allerede er tilmeldt gruppen, kan du blot anmode om det.)