Med Fuga til de Kanariske øer

og retur via Marokko, Middelhavet, Rhône og Rhinen.

Kom og hør
Tidspunkt: 14. Marts 2019 kl 19.30.
Sted: Egå Sejlklubs klubhus.

Hvor tager man hen, når man har 13½ måneds orlov fra jobbet? Vi valgte at sejle til de Kanariske øer i vores 31 fods sejlbåd ”Fuga”. I vinteren 2017/18 besøgte vi på skift alle de 8 øer, hvor vi havde god tid til at opleve deres flotte natur, deres forskellige særpræg og lokalbefolkningens gæstfrihed. Ruten derned gik fra Egå via Kielerkanalen, Holland, Sydengland, Biscayen, Spanien, Portugal, Porto Santo og Madeira. På hjemturen besøgte vi Marokko, før vi sejlede ind i Middelhavet og op langs med Spaniens kyst med besøg på Balearerne. Videre gik det op gennem floder og kanaler i Frankrig, Tyskland og Holland, hvor vi måtte afvente vandmasserne i Rhône og forholde os til tørken i Nordeuropa.
Vi viser billeder og fortæller om overvejelserne, oplevelserne og erfaringerne som inspiration og måske nytte for andre.
Ved Ulla Bødker Hansen og Klaus Ellehauge

Anduvning Madeira