Medlems nyt april 2017

Sportsbåd Bone

B-One fået fast køl, for at blive mere driftssikker. Hun er lige straks klar og i vandet. Hun får nu plads på bro 3 plads 13 og vil ligge sejlklar.

Hun kan bookes på hjemmesiden, eller ved at ringe til Kirsten.

Det er billigt at sejle i bone: 26 gange kan du sejle 3 timer for bare 2000kr, det er 25,64kr/time!!!

Der kan også bookes 3 timer for 100kr eller en dag for 300kr

Der er gratis prøvetime.

Du kan følge med om sportsbåde i Egå Sejlklub og om Bone på facebook: Egå Sejlklub Sportsbåd.
Bone har igen i år et par ”børne dage” hvor der sejles med børn fra Aarhuskolonien og som noget nyt bliver der en Cup a la Ligasejlads for Bone og B one of us (B-one fra KBL) 30.09 og 1.10 2017. Det bliver en super sejl weekend med masser af hurtig sejlads, hygge og mad. Alle kan tilmelde sig, når der åbnes for tilmelding. Vil komme på nyhedsbrev, på hjemmesiden og på Egå Sejlklub sportsbåd facebook.

Køkken rummet i jollehuset er tænkt som ramme om sportsbådsmiljø i Egå Sejlklub, både for Bone sejlere og for private sportsbådssejlere. Køkkenet vil dog også blive brugt til at lave mad til ungdomssejlere.

Gå endeligt forbi og se det ny renoverede og flotte jollehus!!

ES ud at sejle

Er en facebookgruppe for alle skippere der gerne vil have en gast eller to om bord og for alle gaster der gerne vil sejle med. Hvis du kan tilslutte dig en af disse kategorier, så prøv at kig på Facebook gruppen: ES ud at sejle.

Der er fast sejlaften om onsdagen, men alt andet kan aftales som det passer.