Midsommersejlads fredag den 22. juni 2018

Deltag i den traditionelle og hyggelige midsommersejlads med lidt kapsejlads og meget grillmad bagefter.

Alle medlemmer af Egå Sejlklub kan deltage. Tag familie, venner, gaster, børn osv. med.

Alle typer af både kan deltage!

Der er skippermøde kl. 18:00, hvor den korte bane og de særlige regler for midsommersejlads gennemgås. Kapsejladsen starter kl. 18:30 med én fælles start.

Alle typer af både kan deltage!

Tilmeldingsfristen er tirsdag den 19. juni.

Du tilmelder dig på den ophængte liste på opslagstavlen i klubhuset eller på hjemmesiden. Ved tilmelding skal du angive, hvor mange voksne og børn, der er med til spisningen.

Tilmeld dig HER

Prisen er 80 kr. for voksne og 30 kr. for børn. Fadøl, sodavand og vin kan købes til sejlervenlige priser.

Med sommerhilsen
Egå Sejlklubs Midsommerkapsejladsudvalg

Det er også 22. juni, at de 7 Volvo Ocean Race både kommer til Aarhus for at runde et mærke foran Dokk1. Dette vil formodentligt ske mellem kl. 12 og 17. Så det passer lige med at man først kigger på Volvo både og derefter tager til Midsommersejlads i Egå 😉