Motordueligheds og bådteknik kursus.

Egå Sejlklub afholder Motordueligheds og bådteknik kursus.

Kurset er prøveforberedende i forhold til aflæggelse af DUELIGHEDSPRØVE I MOTORPASNING FOR FRITIDSSEJLERE.  Ialt 18 timer plus prøve. Undervisningen er en kombination af teoretisk tavleundervisning og praktiske øvelse ved en diselmotor og en påhængsmotor. Max 20 pladser.

Duelighedsbeviset i motorpasning giver ret til at betjene maskinen i et fritidsfartøjer, med en skroglængde på 15 meter og derover, med fremdrivningsmaskineri på 100 kW (136 HK.) og derover, men under 750 kW (1001 HK:), og i hvilke maskinen kan reguleres, og skruemanøvrer kan foretages fra styrepladsen.

Kurset omfatter:

Havmiljø, Teori – dieselmotor, Gear, ror og sejldrev, Teori – påhængsmotor, El i båden, Brandbekæmpelse, Praktik – dieselmotoren, Praktik – påhængsmotoren. Undervisere er Daniel, Jan, Tom og Klaus.

Kursus og prøver afholdes i klubhuset på Egå Marina.

Datoer:

18 februar 17:30 – 22:00         4,5 timer           Teori

20 februar 17:30 – 22:00         4,5 timer           Teori og prøveforberedelse

22 februar 08:00 – 15:00         7 timer              Praktik og prøvetræning. Beskidt arbejde !!

23 februar 08:00-10:00             2 timer              Repetition. Efterfølgende prøver.

Pris og tilmelding:

Gebyr for kursus er 1200,- for medlemmer af Egå sejlklub og 1800,- for ikke medlemmer. Det er medlemsstatus på tilmeldingstidspunket der bestemmer prisen. Gebyr betales ved tilmelding.

Kursusgebyr inkluderer kaffe, lærebog (Diselmotor håndbog) samt brug af motorstand og påhængsmotor til praktise øvelser/prøve. Du kan med fordel tage yderligere noter.

Betaling sker på Sejlklubbens Mobile-Pay nr.  338647 , med oplysning om navn.

Seneste tilmelding og betalingsdato er 31 januar. Tilmelding HER

Prøve:

Såfremt du ønsker at aflægge prøve i motorpasning kan det ske søndag den 23 februar. Prøven skal bookes og betales hos Dansk Fritidssejler Union. Nærmere info sendes til din mailadresse efter 1 februar. Prøvepris er pt. 655,- som betales til udbyder. http://www.dfukc.dk/takster-elever/

Klaus Madsen