Ny Skolebåd til sejlklubben

Kære alle

Vi har købt ny skolebåd til sejlklubben, og i skrivende stund er en lille gruppe, bestående af Kim Almskou, Poul Birk, Erik Nielsen og Lars Fastrup, i gang med at sejle den hjem til Egå. Det er forventningen at de ankommer med båden søndag den 21. juni om formiddagen. I den forbindelse vil vi gerne vise båden frem og byde på lidt forfriskning, stillet op på udrustningskajen (dvs. over ved mastekranerne).

Tidspunktet for modtagelse og fejring af bådkøbet vil blive skrevet på klubbens Facebookside, så snart vi ved hvornår gruppen ankommer med båden til Egå. Så kom på søndag og vær med til at tage imod dem og båden.

Der er tale om en Hanse 315, købt i Sverige, hvor gruppen sejler den hjem fra Mariestad på Väneren, via kanaler og sluser til Göteborg og derfra til Egå. Båden er fra 2007 og er i rigtig god stand.

Det er planen at klubben fremover skal have 3 skolebåde, således at skolebådsaktiviteterne f.eks. kan udvides til at omfatte sejlads for 2. og 3. års kursisterne fra sejlerskolen, kursister som har taget den teoretiske del af duelighedsbeviset på aftenskole osv. Da særligt den nuværende lille skolebåd, Drabanten, er nedslidt og ikke så velegnet til den sejlertræning vi ønsker at tilbyde, arbejder bestyrelsen med mulighederne for køb af endnu en skolebåd, gerne en tilsvarende Hanse 315, således at klubben har 2 ens skolebåde. To ens skolebåde vil lette planlægningen i sejlerskolen og forenkle drifts- og vedligeholdelsesprocesserne på klubbådene.

Hilsen bestyrelsen