NYHED – Støt Egå Sejlklub, hver gang du tanker

Egå Sejlklub har fået en sponsoraftale med benzinselskabet OK.

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Egå Sejlklub, hver gang du tanker.

Du støtter vores klub med 6 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.

Har du allerede et OK Benzinkort?
Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores klub. Du skal bare ringe til OK på 70 10 20 33 og oplyse vores klubnavn og dit kortnummer, så støtter du Egå Sejlklub.

Støt lokalsporten ekstra meget

Støt ekstra med el fra OK
Med el fra OK kan du støtte med ekstra 6 øre pr. liter. Og det er nemmere, end du tror. Du skal bare vælge imellem el til fastpris eller variabelpris på www.ok.dk/lokalsporten/el, så klarer OK hele skiftet fra det gamle elselskab til OK.

Støt ekstra med OK Mobil
Du kan støtte med ekstra 6 øre pr. abonnement, hver gang du tanker en liter. Du kan frit vælge den OK Mobilpakke, der passer dig og din familie bedst (dog ikke OK Mobil Basis). Du forhøjer din støtte til vores klub på www.ok.dk/lokalsporten/mobil.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Helle Kejser på 40 40 10 10 eller es@filbit.eu.

Tekstforslag til Facebook:
Nu kan du støtte vores klub ekstra meget, hver gang du tanker. OK betaler hele beløbet – læs mere på www.ok.dk/lokalsporten

Alle opfordres derfor til at etablere en sådan konto eller at ændre eksisterende konto så vi kan få så meget ud af denne aftale som muligt.

Sådan bestilles OK Benzinkort:

– Via hjemmesiden: www.ok.dk

– Husk at vælge foreningen