Nyhedsbrev fra din sejlklub

Med den milde vinter vi har, er det svært at forstå, at der er 2-3 måneder til vi kommer ud at sejle. Trøsten er selvfølgelig at forventningens glæde er også værd at nyde.
Som tidligere nævnt har vi et meget akut behov for mindst en nyere skolebåd til vores meget velfungerende Sejlerskole. Derfor har vi i forretningsudvalget (FU) besluttet at spørge om, der er et medlem der har lyst til at låne klubben Kr. 350.000, – til en nyere skolebåd.
Lånet vil blive med pant i Skolebåden og vil blive afviklet over 5 år, forrentet med 4 % om året (det kunne jo være, at vi har medlemmer, der er lidt kede af en negativ rente på indestående).
Såfremt vi lykkes med vores fondsansøgninger vil vi have mulighed for at indfri lånet tidligere.
Henvendelse vedrørende lånet kan ske til formanden.
Sæt i øvrigt stort kryds i kalenderen lørdag den 25. april, hvor vi i forlængelse af vores standerskifte afholder vores årlige frivilligfest. I år åbner vi dørene for alle der har været frivillig i 2019 og der vil eller måske vil være frivillig i 2020.
Tilmelding og mere information kommer i løbet af marts måned.
Bedste sejler hilsen
Peter Juul