Optimist sejler til Tune up i Horsens

Mange optimist sejlere fra Egå Sejlklub har lagt en stor trænings indsats i starten af denne sæson. Der er blevet trænet tirsdag, onsdag og torsdag samt flere weekender for uden flere udenlandske stævner.
Derfor var det spændende at komme i gang med det første stævne på dansk jord – Tune up i Horsens.
Egå Sejlklub var repræsenteret med 7 optimistsejlere i weekenden den 21. og 22. april 2018 til det lokale Tune up stævne i Horsens som var begunstiget af særdeles godt sejlvejr.
Traditionen tro gjorde Horsens Sejlklub en stor indsats både på land og på vand for at sejlerne havde en dejlig weekend.
Alle Egå sejlerne gjorde det super flot og den megen træning kunne ses på vandet. Egå sejlklub fik 2 mand på podiet med Magnus Heegaard på 1. pladsen og Nicklas Holt på 3. pladsen.

Se øvrige resultater på dette LINK.