Sailing World Championship 2018 – og pre-2017

Et kæmpe-arrangement hvor der afholdes VM for alle OL-klasser – på én gang – på Aarhusbugten, med base i Aarhus Havn i 2018 og i Egå Marina i 2017. Arrangeres i et samarbejde mellem Sailing Aarhus, Aarhus Kommune, Sport Event Danmark og Dansk Sejlunion.

Hvis du har lyst til at vide mere, men gik glip af temaaftenen i ES den 22. november, eller vil genopfriske lidt fakta, så er her de viste powerpoint-filer <RM-team_præs> og <Baneteam ES>.

Vi samler de interesserede på to lister: En liste over folk der gerne vil hjælpe ifm. den kapsejladsbane som ES skal stå for, og en liste med dem som gerne vil hjælpe med noget af alt det andet der skal foregå på land.

Hvis du ikke er på listerne ( dem der deltog i temaaften og har skrevet sig på, har fået listerne ), men gerne vil være med, så meld ind på en af listerne nedenfor:

<tilmelding til baneteam>
<tilmelding til andet> og anfør hvis du har et særligt interesseområde.

For baneteamet vil der være ’tørtræning’ i sejlklubben den 17. januar fra kl. 17:30 til ca. 21:00 (vi sørger for en sandwich). Vi vil træne signalering, kommunikation på banen, start og måltagning mm – og lege kapsejlads på gulvet.

Vi vil gerne have din tilmelding til dette arrangement aht. bespisning og anden planlægning
her <tilmelding til tørtræning 17. januar> tilmelding senest 12. januar.

Vi glæder os til at se jer – og vender tilbage når der er mere nyt.

Har du spørgsmål ifm. arrangementerne, kan du kontakte Kirsten på kirramb@gmail.com eller Steen på steen.jepsen@stofanet.dk

Sejlerhilsen Kirsten og Steen
Egå Sejlklub