Sejlerskole status 2017-2018

Aktiviteterne i sejlerskolen går som planlagt. Niveauet er generelt rimelig højt og der er således rigtig gode muligheder for at finde gaster mv. blandt kursisterne.

Der er 35 kursister på vinterens teorikursus. De skal alle til prøve i maj/april 2018.

Holdet er delt op på et dansk talende hold på 31 personer og et engelsk talende hold. Der undervises således i to parallelle forløb. Grundet det store hold kan det være svært at nå rundt til alle kursister, hvilket er årsagen til at vi har indført ekstra frivillig lørdagsundervisning. Typisk kommer der 5-10 personer om lørdagen, hvilket er rigtig fint. Som en bonus kan vi konstatere at nogle af deltagerne også deltager i den efterfølgende lørdagsfrokost.

Til den praktiske sejlads i 2018 er der 28 tilmeldinger. Vi har således lukket for tilgangen, så der er balance mellem antallet af kursister, antal skolebåde samt antallet af instruktører.

I øjeblikket er der 8 instruktør-aspiranter som skal med ud at sejle på forskellige både mv. for herigennem at opbygge den nødvendige rutine inden de bliver faste instruktører. Vi håber at klubbens medlemmer vil støtte op om dette.

Den 13 januar er der møde i sejlerskolen kl. 10, hvor vi vil starte planlægningen af den kommende sæson. Der er fin opbakning, men vi mangler en person som bådformand på den ene skolebåd samt en der kan være ankermand i opdatering af sejlerskolens hjemmesider.

Såfremt der er medlemmer der kunne tænke sig at deltag i sejlerskolen, så vil vi gerne høre fra jer – alternativt møder i bare op lørdag den 13 januar kl. 10.

På vegne af sejlerskolen ønskes i alle et godt nytår

Klaus madsen