Indbydelse til Singlehand 2019

En serie på 6 kapsejladser, hvor udfordringen er, at du ikke har nogen besætning til at hjælpe dig.

Klubbens traditionsrige Singlehand-kapsejladser er spændende og fornøjelige. Hvis du ikke tidligere har deltaget, synes vi, du skal tage udfordringen op og prøve. Vi tager godt imod dig, og du behøver ikke at tænke på gasterne! Bådene deles i 3 starter – de mindste både starter først.

Forår:
Mandagene den 20. maj, 03. juni og 17. juni – 1. start kl. 18.30.

Efterår:
Mandagene den 12. august, 26. august og 9. september – 1. start kl. 18.30.

Der sejles på en trekantbane udfor Marinaen – samme bane som tidligere år.
Start og målgang er som på Båkebanen og Easy Sejladsen – sejladsbestemmelser samt kortskitse m. banerne udleveres sammen med løbslisten når du betaler startgebyret.

Særlige regler for Singlehandsejlads:

• 1. Der skal bæres rednings- eller svømmevest.
  • 2. Der må ikke bruges spiler eller genakker.
  • 3. Der må ikke bruges stage på forsejl.

Foruden placeringerne i løbene, sejles der om “Singlehand-trofæet” for bedste samlede resultat. Vi sejler efter handicapsystemet DH’s GPH sømiletider fratrukket evt. spiler (herunder asymmetrisk spiler/genakker).

Tilmeldingsfristen er den 13. maj.

Startgebyret er 125 kr., der skal betales ved afhentning af program. Dette udleveres mellem kl. 17.30 og kl. 18.00 de to første sejladsaftener. Startgebyret inkluderer den afsluttende frokost efter sidste sejlads den 10. september. Ved eftertilmelding er prisen 200 kr.

Du kan tilmelde dig her www.egaasejlklub.dk

Efter sæsonens sidste sejlads samles vi traditionen tro til sild, snaps og ostemadder og for at hylde og hygge i klubhuset. Dette arrangement er inkluderet i startgebyret.

Vel mødt på mandagsholdet!

Hent som pdf HER