Indbydelse til Singlehand 2020

En serie på 3 kapsejladser, hvor udfordringen er, at du ikke har nogen besætning til at hjælpe dig.

Klubbens traditionsrige Singlehand-kapsejladser er spændende og fornøjelige. Hvis du ikke tidligere har deltaget, synes vi, du skal tage udfordringen op og prøve. Vi tager godt imod dig, og du behøver ikke at tænke på gasterne! Bådene deles i 3 starter – de mindste både starter først.

Forår:
Aflyst

Efterår:
Mandage den 10. august, 24. august og 7. september – 1. start kl. 18.30.

Der sejles på en trekantbane udfor Marinaen – samme bane som tidligere år.
Start og målgang er som på Båkebanen og Easy Sejladsen.

Sejladsbestemmelser, kortskitse med banerne og deltagerlisten udleveres mellem kl. 17.30 og kl. 18.00 den første sejladsaften

Særlige regler for Singlehandsejlads:

• 1. Der skal bæres rednings- eller svømmevest.
  • 2. Der må ikke bruges spiler (herunder asymmetrisk spiler/genakker).
  • 3. Der må ikke bruges stage på forsejl.

Foruden placeringerne i løbene, sejles der om “Singlehand-trofæet” for bedste samlede resultat. Vi sejler efter handicapsystemet DH’s GPH sømiletider fratrukket evt. spiler (herunder asymmetrisk spiler/genakker).

Tilmelding via klubbens hjemmeside (PC i klubhuset kan benyttes).

Tilmeldingsfristen er den 1. august.

Startgebyret er 100 kr. og inkluderer den afsluttende frokost efter sidste sejlads den 7. september. Ved eftertilmelding er prisen 150 kr. Startgebyret kan nu kun betales med MobilePay i forbindelse med tilmelding på hjemmesiden.

Du kan tilmelde dig her HER

Efter sæsonens sidste sejlads samles vi traditionen tro til sild, snaps og ostemadder og for at hylde og hygge i klubhuset. Dette arrangement er inkluderet i startgebyret.

Vel mødt på mandagsholdet!

Hent som pdf HER