Status på renovering af klubhus 18 marts

Nedbygning af- og isolering af loft:

Som følge af den skærpede situation omkring Corona virus, må vi forvente at tidsplanen skrider. Såfremt der kommer yderligere stramninger vil det også få en konsekvens for tidsplanen.

Første halvdel:

• Loftet er færdig bortset fra de nederste inddækninger.
  • Maler er godt igang med vægge mv.
  • Elsystemet er etableret.
  • Stilladse er flyttet til anden halvdel af rummet hvor loftplader nedtages idag.

ES har selvfølgelig valgt at følge de skærpede forholdsregler. På denne baggrund indføres følgende regler i klubhuset i renoveringsfasen med virkning fra dd.:

• Alt arbejde foregår med gennemtræk i huset.
  • Der må kun være en person i hver sin ende af huset ad gangen. Det betyder f.eks at der ikke kan være en fra malerholdet og en fra el holdet på samme tid – der er tale om ”skifteholds arbejde”.
  • Mindst 2 meter afstand mellem personer.
  • Host og nys i ærme eller udenfor.
  • Brug af handsker som ikke føres op i nærheden af ansigtet er et must.
  • Alle skal bruge åndedrætsbeskyttelse.
  • Der foretages løbende en fælles sikkerhedsvurdering i forhold til aktiviteter og udmeldinger fra myndighederne.
  • Kommer der besøgende henvises de til at se resultatet af renoveringen udefra – Alle der har opgaver i klubhuset er bemyndiget til at håndhæve dette.

Ovenstående medfører at tidsplanen blive meget dynamisk, da vi nød til løbende at tilpasse den sammen med resource forbruget.

Det er ikke muligt at anvende alle frivillige resourcer. Jeg afklarer de enkelte opgaver med hver pakkeleder individuelt.

De resterende arbejdspakker er:

Pakke 40 A Spartle og male klublokale 1/2
  Pakke 39 A Stillads skal flytttes til 2/2 i klublokale hvis vi når det.
  Pakke 28 B Nedtagning af eksisterende loft og dampspærre og opsætning af nyt træ, isolering, dampspære og forskalling 2/2
  Pakke 34 B Flytning af 11 loftdåser og reetabler elsystem 2/2
  Pakke 37 B Montere loftplader i halv klublokale2/2