Tak for en flot indsats

Lige hjemkommet fra en lidt anderledes generalforsamling, hvor vi blev valgt til at føre stafetten videre for fortsat at gøre Egå Sejlklub attraktiv for nuværende og potentielle medlemmer.

Det er et imponerende flot aktivitetsniveau den afgående bestyrelse har præsteret på trods af nogle interne uoverensstemmelser.

Kenneth har med utraditionelle tiltag fået 12 nye optimistsejlere – måske bliver kun halvdelen, men alligevel godt et godt initiativ. Og 27 optimistsejlere er jo en hel del.

Laserjollerne er godt på vej og genererer gode resultater nationalt og på nordisk niveau.

Den meget aktive tidligere næstformand har ”rørt i alle gryderne” Vild med vand, havnens dag, den blå rambla, test WM og ikke mindst aktiv spiller i Sailing Aarhus’ forberedelser til WM 2018. Også tak for den fine opbakning til Egå sejlklub og den nye bestyrelse.

Sejlerskolen tordner bare derudaf og med 35 nye kursister på teoridelen ser det jo ud som om potentialet er ret stort. Nu må vi bare tage godt imod de potentieller langtidsmedlemmer, bl.a. ved at invitere dem med som gaster på vores tirsdagssejlads.

Kapsejladsudvalget er lykkedes med at få endnu flere på Båkebanen og nye initiativer til flere kapsejladsaktiviteter.

Klubhuset er stadig vores base og de har med deres super team sørget for både husly og mad til voldsomt mange aktiviteter.

Vores afgående kasserer har kæmpet en heroisk kamp for at komme ind bag i livet en sejlklub og prøve at forstå de mange forskelligartede opgaver en kasserer udsættes for, derfor var det mesterligt så mange områder Helle fik sat sig ind i og styr på, og samtidig fik et etableret et årsregnskab.

Vores afgående formand har haft hænderne fulde, både med at sikre at der stadig var et højt aktivitetsniveau og samtidig sikre at klubben ikke lider skade pga. interne trakasserier. For Per er Egå sejlklub hjerteblod og vi skylder dig en stor tak for indsatsen.

De bedste hilsener

Peter Juul