Testevent 2017 og WS18

Der skal bruges hjælpere til følgende:

6. august til 13. august 2017 Testevent

30. juli til 12. august 2018 WS18

Egå 2017:

• Køkkenhjælp til bespisning af frivillige
  • Viservært i klubhuset
  • Informationskontor ved bureau – Modtage sejlerne. F.eks. hjælp til hvor bussen kører, hvor finder man købmand mv.
  • Klargøring i Egå før stævnet
  • Opsætning af telt ved klubhuset – Opsat senest 2/8
  • Nedtagning af telt efter stævnet – Kan tages ned fra mandag 14/8.

2017-18 Opgaver på Egå Marina:

• Tank passer er 8.-13.8-2017.
  • Kranfører Elkran – Primært 5+6/8 og 13/8-2017. Begge funktioner vil sikkert også blive aktuelle i 2018.
  • Måle-assistenter (kun 2018): Detaljeorienterede personer, der ønsker at assistere målerne i opsætning af målestationer og måling af joller og grej. Der måles med præcision på mm og du må gerne være struktureret og omhyggelig.
  • Registrering og modtagelse af sejlerne (2017 + 2018): Du er smilende, taler godt engelsk og arbejder struktureret – Du registrerer sejlernes ankomst til stævnet – Det gode førstehåndsindtryk tæller.
  • Registrering og modtagelse af de frivillige (2017 + 2018): Registrering af de frivillige, udlevering af tøj. Måske i team med Mette og Øjvind som koordinatorer.
  • • Hjælpere til Ramperne/slæbestedet (2017 + 2018): Rampefunktionen er dirigering af joller ved isætning og optagning på slæbested. Doping kontrol (kun 2018): Team der er ansvarlige for at følge atleter fra slæbested til Doping kontrol området – Assistenter for f.eks. Anti Doping Danmark.
  • Båd allokering og håndtering (kun 2018): Ribs og banebåde skal udleveres til de rette personer. Presse og Jury-ribs skal have assistance med tankning. Du har overblik, er struktureret og har lidt teknisk snilde, hvis f.eks. en benzinslange er defekt. Vil du koordinere det eller arbejde i teamet?
  • Vagter/adgangskontrol (primært 2018): Bådparks/akkrediteringsområder

Har du lyst til at deltage kan du tilmelde dig her under eller evt. kontakte Steen på mail steen.jepsen@stofanet.dk.

Skriv i bemærkning hvad du vil lave og hvilke dage du kan

Navn*
Bemærkning