Vild med vand & Havnens dag 2017

Igen i år vil Nordea Fonden, den 10 juni 2017, afholde ”Havnens dag” og ”Vild med vand ”.

I Egå Marina vil der være rigtig mange aktiviteter og Egå Sejlklub vil gere være en naturlig og tydelig deltager på flere felter:

• Åbent hus i sejlklubben med kaffe og kage.
• Præsentation af Egå Sejlklub samt Sejlerskolen og de muligheder vi kan tilbyde.
• Gæstesejlads i skolebåde og frivillige motor/sejlbåde.
• Prøv at sejle i Bone, Optimistjoller, SUB samt plask og leg.

Til brug for gæstesejlads søger vi et antal både der vil sejle med gæster. Erfaringsmæssigt er der behov for både motor- og sejlbåde.

For god ordensskyld kan oplyses at Egå Marina dækker forbrug af diesel og at alle deltagere modtager en frokostmadpakke.

Er dette noget for dig og din båd ?

Har du lyst til at deltage som frivillig på andre områder, hører vi også meget gerne fra dig.

Henvendelse til formanden for seniorgruppen, Erik Nielsen, på telefon 51266259 eller mail erik.nielsen@fritid.tele.dk

Erik Nielsen og Klaus Madsen

Hent som pdf HER