Besøg af Oceanbåd i Egå Marina

Lørdag d. 16. juli får Egå Rosport besøg af Christian Havrehede og hans makker, som i deres oceanbåd er på vej Danmark rundt. Vi vil gerne invitere vores naboklubber til at deltage.

Fra kl. 13-17 vil der være mulighed for at besigtige båden ved Egå Rosports broer.

Kl. 18 varmer vi op til aftenens foredrag med en gang grillmad.
Prisen for grill + foredrag er 150 kr.
Pris for foredrag alene er 50 kr. (start 19:00)

Tilmelding til grill og foredrag senest 10. juli til formand@egaarosport.dk eller på 8938 1487.

Kom og hør foredrag af to eventyrer, der ror Danmark rundt for at sætte fokus på et renere havmiljø. De er de første, der forsøger at ro Danmark Rundt i en Robåd.
Christian Havrehed er også første dansker til at ro over et ocean.
Hans kinesiske makker, Sun Haibin, er første kineser, og asiat, til at ro over et ocean. I 2001 roede de 5.000km over Atlanterhavet på 56 dage, for at slå et slag for international forståelse (se www.yantu.com).

 

 

21 år senere trykker alderdommen lidt, og de ror derfor Danmark Rundt som en opvarmningstur til 2023, hvor de ror fra Kina via Korea til Japan for at finde Eliksiren til det Evige Liv.
De følger i kølvandet på Xu Fu, en kinesisk troldmand, som i 209 f.k. blev sent ud af Kinas første kejser, ham med terrakottakrigerne, for at hente eliksiren hos guderne i havet øst for Kina.
Forhåbentlig finder de eliksiren, og efter fore-draget vil det naturligvis være muligt at forud-bestille en flaske af eliksiren til en god pris.

 

 

Et underholdende og anderledes foredrag, med spæn-ding, hvaler, bylder på bagen, humor, kinesisk historie, venskab, og god energi rørt sammen til en eventyrlig medrivende fortælling, man sent glemmer.

Link til foredraget. Gå ned til Egå og klik på “eventyrligt foredrag”. https://yantu.com/row-round-denmark-for-clean-seas/events/

Her kan man se logbog for Danmark rundt og tracke dem fra starten d. 27. juni: https://yantu.com/row-round-denmark-for-clean-seas/log/