AFI Marine

Kære medlemmer af Egå Sejlklub!

I AFI Marine glæder vi os over, at vi i den kommende sæson støtter Egå Sejlklub og det gode foreningsliv i klubben. Vi ser frem til en sæson, hvor klubaktiviteterne forhåbentlig igen bliver skruet op på fuld blus, og hvor AFI Marine kan være en aktiv medspiller i klublivet.

Selvom der er koldt udenfor lige nu, og man næsten ikke kan huske, hvordan det er at sejle på en varm sommerdag, nærmer forårsklargøringen sig med hastige skridt. Derfor har vi sat prisen ned på en række varer til forårsklargøringen.

AFI Marine butikken holder lukket frem til den 28. februar, men med vores nye hjemmeside er det blevet meget nemmere at finde de varer du har brug for.
Du kan vælge at afhente varerne i butikken eller at få dem sendt til din nærmeste pakkeshop.
Hvis du har brug for gode råd og vejledning, er du velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem klokken 9 og 17 på tlf.nr.: 86124366, så vil vores kompetente medarbejdere stå klar til at hjælpe.

Sejlerhilsner
AFI Marine A/S