Besøg af Anne-Marie Rindom i ES

Tirsdag den 9. november havde vi fornemt besøg: OL-guldmedaljevinderen Anne-Marie Rindom var gæst, og berettede om sin vej til at sejle på eliteniveau, om træning og forberedelse på deltagelse i de store mesterskaber og selvfølgelig udfordringerne med corona-udskydelsen af OL i Tokyo til 2021.

Anne-Marie fortalte om OL-sejladserne, om hendes ”Black Friday”, presset – også ifht. egne forventninger – pressen, sammenholdet i teamet, tilbagevenden til medal-race, og den store triumf at vinde guldet – ”nu var det hende der stod i midten på skamlen! ”.

Vi fik også lidt at vide om tankerne for fremtiden, om at fortsætte Laser-jollen og måske tage et OL mere, om at være på det danske SailGP hold m.m. Anne-Marie havde i øvrigt været på Aarhus Bugten samme dag for at træne – hun deltager i VM i Oman om et par uger.

Vi havde et par herlige timer i klubben med Anne-Maries levende fortællinger suppleret med billeder og video, og der blev også velvilligt svaret på spørgsmål fra tilhørerne – fra unge optimistsejlere til ældre kap- og tursejlere og andre interesserede. Og så blev hendes guldmedalje sendt rundt blandt tilhørerne, så vi kunne alle veje medaljen og beundre den flotte præstation.

Tak til Anne-Marie for at stille op – og til Ole Christensens sponsorat der gjorde arrangementet gratis for os.

/Steen Jepsen