Borgmesteren har ret!

Da Borgmester Jacob Bundsgaard åbnede Finn jolle DM i Egå Sejlklub fredag formiddag, sagde han bl.a., at betingelsen for at en sejlklub eller andre idrætsklubber kan eksistere, er alene på grund af de mange frivillige, der yder en fantastisk indsats.

Det blev i sandhed bevist i denne weekend, hvor Egå sejlklub både havde DM i BB 10 meter og DM for Finn joller.

En stor tak for en fantastisk indsats fra de mange, der både på land og på vandet gjorde alt for, at alle sejlerne såvel fra Danmark som fra udlandet følte sig velkommen og værdsat af Egå Sejlklub.

Vi må altså kunne noget rigtigt i vores klub, når det igen lykkedes også at få frivillige fra andre klubber. Som f.eks. Erik og Anne Marie, der igen at stillede med en helt suveræn dommerbåd, lige som vi igen fik en af Danmarks bedste bane ledere, nemlig Martin, til at styre sejladserne for BB 10 M.

Tak til alle frivillige – som i øvrigt siger, at det er meget sjovt at være frivillig, så hvis du ikke har prøvet det endnu, kan du bare melde dig på banen, når du har tid og lyst.

Med sejler hilsen

Peter Juul

Formand for Danmarks måske bedste sejlklub