Byggegruppen fester

På Egå Sejlklub’s vegne havde Klaus inviteret byggegruppen på stegt flæsk og persille sovs på Havne Bistroen i Egå, det blev en rigtig hyggelig aften med masser af god mad og ingen af de 20 fremmødte gik sultne hjem.

Ingen fester uden taler, Klaus takkede alle der havde lagt masser af frivillige timer i dette fine projekt, ca. 2411 mandetimer, der var en top 3 med flest mandetimer Lars D., Mulle, Jan Jensen, og selvfølgelig var der en 1. præmie den gik til Lars Dalbøge med over 320 timer. Præmien var Lars’s egen opfindelse sat på en fod, en holder til opsætning af dampspærre oppe i kip.

Vores nye formand(kvinde) Susanne Werner havde bedt Lars om at sige et par ord til Klaus og overrække ham en flaske fra bestyrelsen, det er nok Klaus der har lagt flest timer i dette projekt, godt gået.

Vi fra byggegruppen havde også tænkt os at “hylde” Klaus lidt, et byggeprojekt uden fejl findes ikke.  Fejlen er nu skjult bag dette billede af Klaus som overvåger vores nye servicebygning.

  Før og efter billede  

Projektet er afsluttet i forhold til regnskab og myndigheder. Arealet er ca. 85m2 + overetage
Es omkostning har været ca. 153.000 (budget 160.000) og omfatter alt  – dvs. underleverandører, byggematerialer, inventar, fliser, forplejning mv.

MVH
Byggegruppen