Drabant 24 søger fortsat ny ejer

Vores gamle skolebåd Drabant 24’eren søger desværre fortsat en ny ejer. Så hvis du kunne være interesseret, så kik gerne på hende og kom med et bud. Eller hvis du kender nogen som kunne være interesseret, så spred gerne budskabet. Vi vil meget gerne af med Drabanten nu.

Om Drabanten
Drabanten er 24 fod og bygget i 1975. Båden er ikke ny men i rimelig og sødygtig tilstand. Der medfølger et storsejl, to forsejl, spiler og spilerstage. Endvidere medfølger diverse skøder og fortøjninger, anker, kompas, fendere mv. Båden er forberedt for en påhængsmotor, men en sådan medfølger ikke.

Lige nu er det desværre ikke muligt at leje eller købe en bådplads til båden i Egå Marina.

Båden står på Egå Marina med mast på, men er ikke forårsklargjort. Er du ”grøn” inden for sejlsport vil vi fra klubbens side gerne bistå med vejledning i klargøring og tilrigning samt sejlads i båden.

Specifikationer
Drabant 24 årgang 1975
Længde: 7,47 m
Bredde: 2,53 m
Dybgang: 1,35 m
Vægt: 2.100 kg

Kontakt
Er du interesseret i at se båden, så kontakt Michael på 2426 9289 eller mian@egaasejlklub.dk .