Drive in rejsegilde

Det nye skur begynder at tage form. De 20 frivillige har under Klaus’ ledelse arbejdet i hold af 5 fået støbt, rejst siderne og på lørdag sættes der spær på bygningen.
Corona restriktionerne sætter alvorlige begrænsninger, så vi kan desværre ikke mødes og hylde alle de frivillige for deres store indsats og glæde os over, at vi får nogle super gode faciliteter med regulære rum til kantinens depot, kapsejlads, sejlerskolen og et godt værksted.

Vi har fået politiets tilladelse til at holde et drive in rejsegilde under forudsætning af, at alle bliver i deres biler og deltager med binkende lygter og horn.

Det er ikke et rigtigt rejsegilde uden øl og pølser, det sørger klubben for og både øl og pølser bliver bragt til bilerne.

Drive in rejsegilde lørdag den 30. januar kl. 12.00

Kom i god tid – parker med front mod klubhuset – det er tilladt at tage små flag med – kom og vær med til at fejre en sejlklub med liv i.

Bedste hilsner
Peter Juul