Egå Sejlklub 2021/2022

Tak for en spændende generalforsamling, og tak for valg- og genvalg af bestyrelsen.

I bestyrelsen vil vi gøre vores bedste, for at Egå Sejlklub fortsat er det skønneste sted at tilbringe fritiden for alle tursejlere, optimister, storjoller, kapsejlere, og hjemhavnshyggesejlere.

Vinterhalvåret i Egaa Sejlklub har et spændende program med; julefrokost, lørdagsfrokoster, foredrag, biograf, sejlerskole, champagne & tapas for kvindelige sejlere. Tjek www.egaasejlklub.dk kalenderen og Facebook.

Til foråret kommer vi rundt på landpladserne med en cykel-kaffevogn og hører hvad I gerne vil, at sejlklubben også skal være i fremtiden, for at sejlklubben fortsat er jeres foretrukne sted at tilbringe fritiden.

Sejlersæsonen 2022 byder på klubbens mange gode aktiviteter bl.a. hos optimisterne, storjollerne, kapsejladserne, stævner, sejlerskolen, ture, og sociale arrangementer i klubhuset omkring sejlerlivet.

Har du lyst til at være med i bestyrelsen. På generalforsamlingen fik vi ikke besat alle 10 pladser i bestyrelsen, og siden da har Klaus Madsen desværre trukket sig. Har du lyst til at være med i bestyrelsen som Næstformand, Sekretær, Husudvalg, Sejlerskole, Turudvalg, vil vi meget gerne høre fra dig. Der er allerede flere udvalgsmedlemmer og aktivitetsansvarlige. Vi har det hyggeligt og sjovt i bestyrelsen, og glæder os til at høre fra dig.

Bestyrelsen 2021/2022 Udvalgsmedlemmer & Aktivitetsansvarlige
Formand Susanne Werner Tidl. Formand Peter Juul, nuværende co-captain.

50års klubjubilæum 2023 og sponsorer

Kasser Flemming Rost
Sekretær
Kapsejlads Karsten Bank Petersen Lars Dalbøge, Anne Juul, Helge Brøndum, Jan Kolborg
Optimist Dennis Dengsø Andersen
Storjoller Jens Bønnelycke Vestergaard
Husudvalg   Booking og aftaler vedr. husudlån: Karsten Bank Petersen

Klubhus viceværter: Ulrik & Malene Christiansen

Sejlerskole   Kursustilmeldinger: Karsten Bank Petersen

Teori: Kim Hougaard Andersen

Praktisk sejlads: Per Selmose

Sejlads instruktører: Anders Eriksen, Christian Nielsen, Christian Westberg, Kim Andersen, Lars Fastrup, Patrick Schlüter, Per Selmose, Peter Degn, Torben Bjerre

Tur og motorbåd
Andre aktivitetsudvalg
Teknik skolebåde og RIB Ikke i bestyrelsen jf. vedtægter Ole Lundskov

Arbejdsgruppe på 10 medlemmer

WEB Ikke i bestyrelsen jf. vedtægter Ole Lundskov
Sociale Medier Ikke i bestyrelsen jf. vedtægter Patrick Schlüter

Hjertelig tak

160 frivillige klubmedlemmer har gennem det sidste år bidraget til at skabe et fantastisk klub år. Hjertelig tak til alle.

Peter Juul har efter 4 imponerende år som formand for Egå Sejlklub, hvor han har flyttet klubben imponerende langt, ønsket at give stafetten videre til en ny formand og foreslog Susanne Werner. I bestyrelsen er vi er meget glade for at Peter har takket ja til at være co-captain i bestyrelsen, og bl.a. arrangere klubbens kommende 50års jubilæumsfest og fortsat sikre gode sponsorer.

Klaus Madsen har efter 4 imponerende år i bestyrelsen, desværre valgt at udtræde af bestyrelsen og vil nu hjælpe til med god overdragelse af opgaverne. Klaus holder fortsat rekorden for frivillige timer i ES for bl.a. sejlerskolen, klubhus, værksted og test WM.

Peter, Klaus, Michael, Jesper, René, og Simon har sammen med den tidligere bestyrelse gennem de sidste 4 år, ledet klubben imponerende flot og båret klubben langt med frivilligt arbejde. Flotte imponerende mål er nået, som vi alle kan få stor glæde af i mange år fremover. Hjertelig tak for imponerende flot arbejde.

Sejlerhilsen

Egå Sejlklub, på bestyrelsens vegne