Egå Tun Star – Ny kapsejlads 23.-24. september

EGÅ TUN STAR 2017

– AFLYST –

Double-handed sejlads 23.-24. september 2017

Egå Sejlklub indbyder til en ny spændende kapsejlads for 2-mands-besætninger på Aarhus Bugten. Sejladsen består af to etaper på hver ca. 18 sm.

Første etape om lørdagen går fra Egå til Tunø Havn. Der er skippermøde i klubhu-set kl. 9:00. Vi benytter respitstart, hvor første båd starter kl. 10:00. Ved ankomsten til Tunø Havn er der moleøl og senere spisning på restaurant Det Gamle Mejeri.

Anden etape om søndagen går den modsatte vej fra Tunø Havn til Egå. Der startes i to starter kl. 9:00 og 9:20. Efter sejladsen uddeles præmier i Egå Sejlklubs klubhus.

Handicapsystemet vil være DH, hvor vi anvender GPH sømiletiderne.

Deltagergebyret omfatter:

• Deltagelse i kapsejladsen
• Moleøl
• Middag for begge besætningsmedlemmer i Mejeriet (drikkevarer for egen regning)

Bemærk, at deltagergebyret ikke omfatter havnepenge i Tunø Havn og Egå Marina.

Tilmelding senest fredag den 15. september via Egå Sejlklubs hjemmeside eller på liste ophængt i Egå Sejlklubs klubhus.

Deltagergebyret er på 650 kr., som indbetales via netbank til:
Reg.nr. 6192, kontonr. 0011444318
Skriv ”TunStar” efterfulgt af bådnavn og skippers navn i meddelelsen til betalingen.

Der kan maksimalt deltage 25 både i sejladsen.

Du kan tilmelde dig HER

Hent indbydelsen som pdf HER