ES Hovedkapsejlads 20. september

AFLSYT

Egå Sejlklub indbyder til en dejlig kapsejladsdag på Aarhusbugten.

Sejladsen afvikles med faste og udlagte mærker. Banen tilpasses dagens vindforhold, og den offentliggøres på skippermødet kl. 9:00 i klubhuset. Registrering i klubhuset kl. 8:30 – 9:00.

Første start er kl. 10:00. Tidsfristen er kl. 16:00, så vi kan få en god dag på vandet og alligevel komme hjem i ordentlig tid. Efter sejladsen serverer vi moleøl/vand.

Der bliver løb for Easy-sejlere, dvs. både uden DH-målebrev og uden spiler, hvis der er mindst 3 tilmeldte.

Der bliver løb for flerskrogsbåde, hvis der er mindst 3 tilmeldte.

Handikapsystemet vil være DH, hvor vi anvender GPH sømiletiderne. For flerskrogsbåde anvendes Texel-mål.

Der uddeles præmier for hver 3. startende båd. Præmier uddeles i Egå Sejlklubs klubhus efter sejladsen. Netbaad er præmiesponsor.

Tilmelding senest tirsdag den 15. september via Egå Sejlklubs hjemmeside: www.egaasejlklub.dk.

Deltagergebyret er på 175 kr.

Eftertilmelding er mulig til torsdag den 17. september, men da er deltagergebyret 250 kr.

Hent indbydelsen som pdf HER