Et tilbud vi ikke kan modstå

Vi har fået et tilbud, vi ikke kan modstå: Vi kan låne 1,1, mio. kr. til at udvikle klubben. For pengene kan vi købe to nye klubbåde og lave en masse aktiviteter. Det kan vi diskutere, men først skal vi have pengene på hånden.

Som alle gode tilbud gælder dette kun i kort tid. Vi har fået tilsagn om kreditforeningslån i klubhuset til ganske favorable vilkår. Men lånetilbuddet gælder kun i yderligere halvanden måned, og vi ved ikke, hvornår eller om vi igen får et lignende tilbud.

Hvis du som medlem vil have indflydelse på, om vi skal sige ja til tilbuddet eller ej, skal du møde op til vores ”Corona-generalforsamling” den 20., 21. og 22. februar kl. 17 – 19.

I skal komme én og én og forklædt bag en ansigtsmaske, der ud over at sikre jer mod genkendelse også holder Corona-virusser på afstand. Da politiet og Søren Brostrøm holder øje med os, må vi højest være 5 i klubhuset ad gangen. Vi går ind ad hoveddøren, og for en sikkerheds skyld lister vi stille ud ad terrassedøren.

Det er overordentligt vigtigt for vores klub, at I møder op én af de tre dage. Hvis ikke mindst 1/3 af medlemmerne kommer forbi og stemmer, så skal vi ud i endnu en ekstraordinær generalforsamling i marts måned.