Glad julefrokost

Kom til glad julefrokost i Egå Sejlklub!

Vi var heldige at finde en ny formand/kvinde, der bare efter et par år i vores dejlige sejlklub, havde mod på at stille op som forkvinde.

Susannes første møde med mange medlemmer var vores netop overstået generalforsamling. Og imponerende nok har Susanne stadig lyst til at prøve kræfter med opgaverne. Generalforsamlingen viste ikke den mest glade og energiskabende atmosfære og samtidig skal vores nye forkvinde starte med en noget amputeret bestyrelse.

DERFOR synes jeg, at vi skal vise, at vi i Egå Sejlklub kan have det sjovt og rart med hinanden f.eks. ved at holde et brag af en julefrokost med stor tilslutning fra rigtig mange nye og gamle medlemmer lørdag den 4. december kl. 14.00.

Vi kan holde den samme pris som i 2019, nemlig Kr. 200,- pr. person. Beløbet dækker både mad og den hjælp vi skal have i køkkenet.

Du kan tilmelde dig på vores hjemmeside HER. Tilmeldinger er først gældende, når du har indbetalt de Kr. 200,- pr deltager med mobilepay på 66395

Tilmelding senest den 29. november.

Find det pæne tøj frem og tag det gladeste humør med – jeg håber vi ses til nogle hyggelige timer.

Med jule sejler hilsen

Peter Juul