Godt Gået Pokalen 2020

Erik Baalkilde har modtaget Kapsejladsudvalgets Godt Gået Pokal for 2020. På grund af aflyst Gule Ærter arrangement og generalforsamling i efteråret, har vi først for nylig fået uddelt pokalen.

Erik har gennem en lang årrække udført et kæmpe arbejde som medlem af Kapsejladsudvalget. Erik har stået for at passe på dommerbåden Mette, og han har været skipper på Mette ved utallige sejladser ved Pointsejladserne om tirsdagen og øvrige kapsejladsstævner. Erik har desuden været med til at passe rigtigt godt på vores materiel: bøjer, oppustelige mærker, ankre, tovværk, VHF’er, signalflag osv.

Godt Gået Pokalen er indstiftet af Egå Sejlklubs Kapsejladsudvalg i 2008. Pokalen overrækkes hvert år for gode resultater, hjælp eller bidrag til bedre og sjovere kapsejlads. Du kan se listen med tidligere modtagere HER.

Med sejlerhilsen
Kapsejladsudvalget