Gule Ærter sejlads 20. september

Kapsejladssæsonen synger desværre på sidste vers. Der er kun et par sejladser tilbage i vores serie af tirsdagssejladser. Derefter sætter vi punktum med det traditionelle Gule Ærter afslutningsarrangementet tirsdag den 20. september.

Vi starter med en kapsejlads på Båkebanen og Easy Sejlads. Der vil være tale om en af de korte baner, som signaleres fra Båken. Alle Båkebane-både starter kl. 18:30, og alle Easy-både starter kl. 18:35. Tidsbegrænsningen er 1½ time.

Derefter serveres der god mad i klubhuset. I år bliver det noget nyt og spændende – ikke gule ærter! Det er nødvendigt at købe billetter til spisningen i forvejen. Billetterne koster 80 kr. og bliver solgt efter aftenkapsejladserne 6. og 13. september i klubhuset. Der er et begrænset antal billetter, så vent ikke for længe med at købe!

I forbindelse med spisningen bliver der uddelt præmier til årets klubmestre på Båkebanen.

Med sejlerhilsen
Kapsejladsudvalget