HELE VEJEN RUNDT

Vi har været så heldige at få en aftale med Lisbeth Lumby Rasmussen, der har skrevet bogen ’’Hele Vejen Rundt’’, der beskriver hendes jordomsejling fra 2017 til 2019.

Med mere end 46.000 km. under kølen, 22 lande og 38 øer har Lisbeth lidt af en historie at fortælle. Det er mødet med mennesker, kulturer, natur og historier om et anderledes liv, der er omdrejningspunktet i Lisbeths fortælling.

Gennem billeder vil hun give os et indblik i hendes rejse, både det gode og det mindre gode, samt planlægning, gennemførelse og ikke mindst hendes evaluering af rejsen.

Så om du selv går med drømmen om de blå oceaner, 500 favne under kølen og mødet med verdens kulturer eller om du stævner ud mod de skandinaviske småøer, kanaler og bløde sandbunde, så vil fortællingen være spændende for dig.

Dato: 18 November 2021
Tid: 18:30
Sted: Egå Sejlklub
Varighed: ca. 2 timer + pause.

Der kan købes drikkevarer i sejlklubben.

Link til tilmelding HER