Jobannonce – Skærmmaster m/k

Vi tilbyder et spændende og udfordrerne job blandt entusiastiske og søde mennesker. Du vil få en stor frihed til udfolde dine kreative evner og samtidig blive en del af et team, der er parat til sparring og inspiration.

Vores kommende Skærmmaster vil få ansvar for at informere medlemmer og potentielle medlemmer om Egå Sejlklubs mange tilbud og aktiviteter og generelt om glæden ved at bruge en del af sin fritid på vandet. Det skal alt sammen vises på den storskærm, som vi vil sætter op i klubhusets facade mod vandet. Der er dagligt mange hundrede mennesker, der passerer netop dette hotspot.

Opgaver

• Opbygge skabelon – i f.eks. Power Point – for alle de informationer om både sociale og sejladsmæssige aktiviteter, events, stævner og daglig liv i klubben.
  • Ajourfører og tilføje nyheder til Info-skærmen (anslået 2 timer om måneden).
  • Udskifte annoncer fra vores sponsorer.
  • Indsamle informationer fra de forskellige udvalg og hjemmeside.

• Marketing, kommunikation eller IT-baggrund.
  • Lyst til at være en aktiv del af Egå Sejlklub.
  • Systematisk, kreativ og glad for et fritidsliv med vand.

Løn

Lønnen for det frivillige arbejde vil primært være glæden ved at være en aktiv del af klubben. Vi tør dog godt love dig, at du vil få samme ”løn” som de ingeniører, direktører, håndværkere og pensionister, som har bygget det nye depotrum og værksted i deres fritid.

Er dette jobtilbud noget for dig, må du meget gerne henvende dig til formanden for Egå Sejlklub peter-juul@outlook.com eller på mobilen 4074 7040. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at skrive eller ringe.

Vi håber at hører fra dig og kan berolige dig med, at vi ikke bruger test forud for ansættelsen, men blot tager en samtale.

Peter Juul

Formand Egå Sejlklub