Kapsejladsaften 30. november

Alle kapsejlere og andet godtfolk indbydes til et møde om kapsejlads tirsdag den 30. november kl. 19:00-21:00 i klubhuset. Formålet med mødet er for det første at gennemgå klubbens kapsejladsaktiviteter og diskutere, hvad der er godt, hvad der kan forbedres, og hvad vi måske skal stoppe med. Forslag til nye og ændrede aktiviteter er meget velkomne.

Det andet formål med mødet er at præsentere nogle delopgaver i aktiviteterne, vi gerne vil have assistance til. Vi kan ofte bruge en ekstra frivillig eller to til nogle af aktiviteterne. Det vil derfor være godt, hvis vi kan få etableret en gruppe af kapsejladsinteresserede, som kan give en hånd med, når der er brug for det. Der kan være tale om både små og lidt større opgaver.

Vores nuværende aktiviteter omfatter:

• Aftenkapsejladser (Båke+Easy, Pointsejladser, Singlehand, Doublehand)
  • Midsommersejlads
  • Egå Tun Star (doublehand-sejlads til Tunø)
  • Haarup Mixer Cup for H-både (afholdt i 2019 og 2021, aftale om afholdelse 04.-05.06.2022)
  • Foredrag (foredrag med Theis Palm fra North Sails 12.01.2022)
  • Introduktionskursus til kapsejlads (første gang afholdt i april 2021, forventes gentaget forår 2022)
  • Dommerbåden Mette
  • Materiel
  • Kommunikation

Vi håber at mange mødet, så vi fremover kan gennemføre gode og attraktive aktiviteter for kapsejlerne. Vi giver en forfriskning undervejs. Hvis du ikke kan komme, er du velkommen til at sende gode ideer til kapsejlads@egaasejlklub.dk.

Kontakt Karsten Bank Petersen (kapsejlads@egaasejlklub.dk), hvis du har spørgsmål til mødet.

Med sejlerhilsen
Kapsejladsudvalget