Klubmestre og slut på kapsejladssæsonen

Kapsejladssæsonen 2020 har været meget speciel. På grund af coronasituationen måtte vi aflyse alle aftenkapsejladserne før sommerferien og Haarup Mixer Cup stævnet for H-både i juni.

Efter sommerferien har vi heldigvis fået gennemført aftenkapsejladserne: Båkebanen, Easy Sejladsen, Singlehand og Doublehand. I slutningen af august afholdt vi Egå Tun Star for 2-mandsbeætninger. Desværre måtte vi aflyse Hovedkapsejladsen i september pga. for få tilmeldte.

Tirsdag den 22. september afholdt vi den sidste ”Gule Ærter” aftenkapsejlads, desværre uden den traditionelle omgang gule ærter i klubhuset efter sejladsen. Vi gennemførte i stedet præmieuddeling for de 3 bedste både i hver af de 3 starter på Båkebanen.

Start 1 – Mindre både med spiler:

1. Lars Hjorth / Soling / Wild Thing
  2. Michael Lonsdale / Bavaria 33 / Windborn
  3. Christian Holmstrup / Dehler 34 SV / Frk. Prahl

Start 1 – Større både med spiler:

1. Claus Dalbøge / Arcona 340 / Aurora
  2. Karsten Bank Petersen / Aphrodite 101 / Tine
  3. Claus Hansen / J/105 / Eclipse

Start 3 – Både uden spiler:

1. Jens Peter Bendixen / Hanse 370 / Karma
  2. Lars Kongstad / X-382 / Fru Sommer
  3. Svend Madsen / Hanse 342 / Josie

De tre klubmestre modtog et gavekort til Netbaad, og de får deres navne indgraveret i vandrepokalerne. De samlede resultater i kampen om klubmesterskabet kan du se HER

På Easy Sejladsen fik Lars Østergaard (X43 / Mustique) en anerkendelse for en god indsats.

Tak for kapsejladssæsonen 2020 ? Ved nytårstid offentliggør vi datoerne for vores sejladser i 2021.

Med sejlerhilsen

Egå Sejlklubs kapsejladsudvalg