Midsommersejlads fredag den 17. juni

Du indbydes til at deltage i den traditionelle og hyggelige midsommersejlads, hvor vi starter med lidt kapsejlads og derefter får grillmad i klubhuset. Vi kunne desværre ikke afholde sejladsen i 2020 og 2021 pga. corona, så vi må tage revanche i år!

Alle medlemmer af Egå Sejlklub kan deltage. Tag familie, venner, gaster, børn osv. med.

Alle typer af både kan deltage!

Der er skippermøde i klubhuset kl. 18:00, hvor den korte bane og de særlige regler for midsommersejlads gennemgås. Kapsejladsen starter kl. 18:30 med én fælles start.

Tilmeldingsfristen er søndag den 12. juni.

Du tilmelder dig HER. Ved tilmelding skal du angive, hvor mange voksne og børn, der er med til spisningen.

Prisen er 90 kr. for voksne og 30 kr. for børn, som dækker grillmad med salat og brød. Øl, sodavand og vin kan købes til sejlervenlige priser.

Find indbydelsen som pdf HER.

Med sommerhilsen
Egå Sejlklubs Midsommerudvalg