Nyt fra senior gruppen

Ved vor nyligt afholdte morgenmøde, talte vi om at prøve at lave en langtur igen i år. Den vil foregå med afgang i starten af uge 34 og hjemkomst sidst i uge 35. Om turen går til Sverige, Tyskland eller rundt i DK aftaler vi nærmere.
Hvis du er interesseret ,så tilmeld dig til mig så hurtigt som muligt, så vi kan danne en arbejdsgruppe.
Lidt info om turen: Vi sejler sammen med 3 personer i hver båd, med rokade under sejldagene men med fast soveplads. Og det er en herretur.

Næste morgenmøde er tirsdag d. 18. maj klokken 9 i klubhuset. Jeg sørger for morgenbrød og en lille til halsen. Tilmelding til mig senest søndag d. 16. maj.

Onsdag d. 16. juni sejler vi en tur på bugten. Vi mødes ved klubhuset klokken 9 og aftaler hvor turen går hen og i hvor mange både. I skal selv medbringe madpakke og drikkevarer. Ingen tilmelding.

I september afholdes der grill fest med koner/kærester. Nærmere info senere.

Sidst men ikke mindst:
Vil der i år være et brag af Havnens Dag, lørdag d. 12. juni, hvor vi kan bruge nogle hænder til salg af pølser, øl og vand. Delt i 2 vagthold. Første tørn er 9.30 – 13.30. Anden tørn er 13.30 – 17.30.
Og hjælp fredag eftermiddag til opstilling.
Koner/kærester er også velkommen til at give en hånd med.

Meld tilbage til mig hurtigst muligt hvis du vil hjælpe og på hvilket tidspunkt.

Med ønsket om en god sommer og godt sejler vejr. Håber vi ses nogen af dagene.

EN Sejlerhilsen
Erik