Prøve og sejle i J-70er i Egå Sejlklub.

Så er der mulighed for at prøve og sejle i J-70er i Egå Sejlklub.
Sejlsæsonen skydes i gang d. 7 marts, hvor Egå Sejlklub i 3 uger har fået mulighed for at låne en J-70er fra Sejlsportsligaen.
J-70erne er kendt fra Sejlsportsligaen, hvor bådtypen de sidste 7 sejlsæsoner har været midtpunktet for mange timers sjov på vandet for flere hundrede sejlere fra hele landet.
Båden er udrustet med storsejl, fok og genakker og sejles oftest af 4-5 personer.
Båden er let drevet og kan sejles af både juniorer og seniorer.
I liga sammenhæng har det været bådtypen for 1. og 2. division, hvor 18 hold i hver division hvert år har sejles 4 stævner rundt om i landet.
Juniorer fra hele landet har gennem ligaen fået mulighed for at sejle på Youngsters camps og for rene pige-/ kvindlige besætninger har WOW stævnerne været stedet, hvor man mødes.
Kort sagt er J-70er en bådtype der både kan benyttes som ungdomsbåd for juniorer, men også for de medlemmer som gerne vil prøve en båd med et stort fart overskud.
Hvis du er interesseret i at prøve kræfter med en J-70er så er du velkommen til at skrive til Jens B. Vestergaard på storjolle@egaasejlklub.dk

Mvh. Jens B. Vestergaard