Saima søen i Finland

Torsdag d. 25/11, kl. 19.00 – 21.00

Egå Sejlklubs klubhus

Tag med S/Y Aurora (Jette og Johannes) på flotille til Saima søen i Finland.
Johannes vil fortælle og vise billeder fra FTLF’s flotille til Saima søen. Operafestivalen blev aflyst, men det blev alligevel en fantastisk tur til Saima søen – Europas fjerdestørste sø. Kom og hør om turen til denne perle, som også inkluderer sejlads i russisk farvand og emsige russiske toldere. I vil se og høre om dele af den nordiske historie og kultursteder, vi mødte undervejs. Sidst men ikke mindst en eventyrlig natur. En fjern destination og sejlads i fremmede farvande, men alligevel ikke længere væk, end det sagtens kan nås på en sommer. Det blev til 42 dages sejlads i træk uden en dråbe regn med masser af solskin og varme. Turen varede i 72 dage.
Arrangementet gennemføres som et samarbejde imellem Egå Sejlklub og Foreningen til Langtursejladsens Fremme (FTLF). Medlemmer af begge sejlklubber er velkomne.
Pris 30 kr. incl. kaffe og kage.

Tilmelding nødvendig på FTLF’s hjemmeside: https://www.ftlf.dk/aktivitetsgrupper/ag-aarhus/