Status på renovering af klubhus 5 april

Nedbygning af- og isolering af loft:

Corona eller ej – de faste team af frivillige har vist en jernvilje til at komme i mål.

Meget stor respekt !

Det har kostet på energien og der er selvfølgelig begyndende træthed – men vi vil !!!!

Vi kan skimte målstregen – ja rent faktisk så virker det faktisk som om vi er på vej ind over den ?

Siden sidst:

• Tømmeren er færdig indvendig – han mangler vindbrædder mod havnen som laveds i den komne uge udefra. Stillads er væk.
  • Maler teamet er færdig.
  • Elsystem er færdig.
  • Gulvbeskyttelse er væk. Sader på gulvtæppe er udbedret og tæppet renses mandag.
  • Klublokalet er rengjort.
  • Der er ryddet op rundt om klubhuset og affald er bortskaffet. (Påske klar).

ES regler for indendørs renovering af klubhuset fortsætter uændret:

• Alt arbejde foregår med gennemtræk i huset.
  • Der må kun være en person i hver sin ende af huset ad gangen med en afstand af mindst 2 meter.
  • Alle skal bruge handsker og åndedrætsbeskyttelse når der er flere i samme rum.

De resterende ES arbejdspakker er:

Igang 41 Genmontering af loftlamper 1/2 + 2/2 samt lidt el.
Onsdag 44 Christian Westberg vil udleve drømmen om at pudse vinduer
Lørdag den 18 april 45 Etablere inventar
Løbende 46 Bortskaffelse af affald
Løbende 48 Byggeledelse og koordinering

Pakke 45:

Lørdag den 18 april kl. 08:00 skal vi have borde og stole tilbage i klublokalet.

Vi har brug for hjælp til at løse denne opgave. Ovenstående sikkerheds regler vil stadig være gældende.

Møblerne er i øjeblikke opmaganiseret i det hvide telt ved siden af værktøjs containeren – så det er tæt på.

De frivillige vil være inddelt i hold som kommer til at udføre pakke 45 uden reel kontakt til hinanden idet processen tænkes at være følgende:

• Læsse møbler på trailere.
  • Skubbe trailer til terassen.
  • Tømme trailere og stille møbler på terasseborde/træplader.
  • Rengøre/aftøre møbler.
  • Aflevere møbler ved fløjdørene.
  • Placere møbler i klublokale.

Alle er velkomne – er der spørgsmål så ringer i bare.

Med lidt held er vi færdige ved 11 tiden hvor der er ”ale 45”.

Klaus – 50994025